Varmekabler Grorud senter.

På Grorud Nærsenter har vi levert alt fra oppgradering av strømskap innvendig til varme i oppkjøsler ute. Grorud Nærsenter er etter hvert blitt en stor kunde av Lund Elektro.

Utelys Spectra Auto

Spectra Auto ønsket å friske opp fasaden. Vi monterte uplights på hele fasaden og resultatet ble at de sto flott frem i et ellers mørkt og trist industriområde.

Strømskap Grorud senter.

På Grorud Nærsenter har vi levert alt fra oppgradering av strømskap innvendig til varme i oppkjøsler ute. Grorud Nærsenter er etter hvert blitt en stor kunde av Lund Elektro.

ISS

Har over flere år hatt ett meget godt samarbeid med Ole Lund. Fra større prosjekter til mindre typer service oppdrag. Utfører alltid jobben til avtalt tid og er svært Konkurranse dyktig når det gjelder pris. Er pålitelig, ryddig og har veldig høy arbeidsmoral.Går 110% god for denne mannen.

Ted R. EidhagenDriftsleder

Miljø Fokus

Vil bare anbefale Lund Elektro på det sterkeste. De holder hva de lover, gir tilbakemeldinger og har alltid humøret med seg. Som eier av Miljø Fokus AS og drifter av mange eiendommer er vi avhengige av å ha solide samarbeidspartnerere og underleverandører. Lund Ekektro er en vi trygt bruker og anbefaler videre til andre når det er snakk om elektro.

Jonny Linus Halvorsen

NorgesGruppen

Vi har gjennom 15 år brukt Ole og Jan Erik Lund  som elektrikere på vårekjøpesenter og kontor-eiendommer i Oslo regionen. De leverer alltid varentil rett pris og avtalt tid.Har til dags dato ikke truffet noen som har såhøy faglig stolthet ,det er rett og slett morsomt å gå ferdig-befaring nårde har utført en jobb for oss.

Øyvind SolbrekkeMobil: 47601532

Lørenskog

  • Losbyveien 5
  • 1485 Finstadjordet
  • 90 72 27 51

Grorud

  • Gjerdesmutten 12
  • 0957 Oslo
  • 90 12 49 80